БИБЛИОТЕКА  НА  СВЕТЛИНАТА

 

 

 Obr. 1867

 

 

 

АЩАР  ШЕРАН

 

ДУХОВНО СЪЩЕСТВО OT ВИСШЕТО СЪЗНАНИЕ.

 

Командирът на Голямата космическа флотилия от 10 милиона космически кораби-майки с командването на Космическата станция ШАРЕ.

 

Той излъчва ЛЮБОВ, МЪДРОСТ, СМИРЕНОСТ, ТЪРПЕНИЕ, НО СЪЩО И СТРОГОСТ И ОТГОВОРНОСТ.

 

КОСМИЧЕСКИ ПАЗИТЕЛ. Красив приятел.

 

Той е отговорен за тази част от Вселената, която Космическите хора наричат Бела, Куадра или 4-ти Сектор на Вселената.

 

Основата на неговата работа е в непрекъсната великолепна комуникация с ПЪРВИЧНИЯ СЪЗДАТЕЛ НА ВСИЧКО И ВСИЧКИ, и с по-нататъчната йерархия на тази Вселена.

 

Произхожда от висше духовно общество в  5-та дименсия от планетата Нирбуа (нашата Венера в 3-та дименсия). Неговият дух е инкарниран с това послание в полуматериално тяло (тежест 18 кг) в 5-та дименсия от висшите светове, височина над 2 метра, зелено-сини интензивно блестящи очи. Освен това полуматериално тяло, има хиляди ментални тела, с помощта на които работи в много части на Вселената. Комуникира с хиляди същества едновременно.

 

Прегръдка с това красиво същество е уникално и незабравимо преживяване, което, мили читатели, ще ви накара да плачете.

 

Неговото работно място например е нарисувала Терезка от Хавиров, и то на няколко красиви рисунки, които ще намерите в нашите картинки.

 

Има жена Естер и най-голям син Изак, обича всички земни хора и се радва на по-нататъшно сътрудничество с новата цивилизация на планетата Земя в 5-та дименсия след очистването на планетата Земя. Възраст 28 000 години, изглед на лицето на 18 годишен присъщ земен човек.

 

Той е сътрудничил и живял също така в Атлантидската цивилизация, чак до нейното падение преди 11 200 години.

 

Тази система от информации www.universe-people.cz която имате пред себе си , възникна благодарение на Ащаровото осъществяване на плана на нашия Първичен Създател заедно с мен, Иво А. Бенда и с още други земни хора с послание.

 

Тази реализация е подпомагана от част от Ащаровата Голяма космическа флотилия, Птааховата Космическа флотилия от Плеядите, и още хиляди цивилизации на Силите на Светлината, които подробно следят и анализират развитието на планета Земя.

 

Портретите отстрани и заедно с този отпред можете да използвате за по-добро свързване с Ащар Шеран (изключително подходящи за начинаещи), и по-нататък за повишаване на собствените моментални вибрации.

Портретът отпред е много силен източник на финовибрационна енергия - ЛЮБОВ, и е с 90% правдивост, понеже 100 % портрет не биха издържали хората поради огромния поток от любов.

 

Подходящо е да го поставите в ламинат (правят го в рекламни фирми) формати А6, А5, А4, А3.

 

Сега тук извеждам едно от стотиците сведения ,които съм приел от Ащар Шеран:

 

 

 

109. Сведение 2.

                               

(Приел Иво Бенда)

 

           24.9.1997. 6:30-7:00 часа.

 

 

"Мили Иво,

 

Сърдечно те поздравява Ащар и ти желае много успехи в твоята работа  за хората.

Имаме много работа с тези хуманоиди, които тук непрестанно летят, но ти не трябва да се  страхуваш, всичко е наглеждано и контролирано.

 

Обичаме ви, и така вярваме ,че ще зачестим нашите контакти в по-голям размер, и то така че, по-често и лично ще разговаряме. Непрекъснато сме готови да ви помагаме така, както вие помагате на хората на тази планета Земя, и както полагате усилия за най-бързо справяне с този труден период, период на преход, който е така важен за вас и нас, понеже ние се чувстваме ваши братя и искаме активно да се присъедините към нас, и то така ,че хората, които чрез този способ се подготвят, ще могат с нас да контактуват лично, а след това ще зависи на тяхното свободно решение, къде искат да живеят. Тази планета е така замърсена от груби вибрации, че е необходимо да се проведе основно прочистване, и то по такъв начин, че сушата и нещата на нея ще отидат под морето, а земята под морето ще бъде отново издигната над морското равнище , така че да може да се засели с тези хора, които това се решили отпреди. Знаем , че тези хора са тук и че те няма да са малко, трябва да се информират и да се поставят в безопасност, за да имат възможност според предстоящите събития да действат и да се приготвят за прехода към Новия век. Знаем ,че ще бъде трудно, но така е дадено,че тук има различни групи от хора, от тях, част ще откажат да преминат на наша страна, и то поради това ,че гледат само себе си, собствения си успех и са материалистично настроени и ориентирани. За това е нужна тази ваша работа, за да могат тези обикновени хора, хора с по-висши духовни ценности, да се информират за нас и сами да се решат какво ще правят в предстоящия период.

 

Обичаме ви, пожелаваме си, да успеете във всичко, и да можете наистина да се издигнете на нова по-висша степен на съществуване, и то ,така че да се присъедините към нас, и да приемате духовно учение и любов към Създателя, който всичко управлява и всичко твори. Искаме да успеете в изпълнението на тези предстоящи задачи, и всичко да е успешно, както трябва, и знаем ,че така ще бъде. Зависи от теб , Иво, как ще се справяш и по-нататък, и следователно така се стараем, че да успееш във всичко.

 

Милушка е вече така напреднала, че с нас непрекъснато комуникира, не трябва да работи, а ти трябва да работиш, знаем го, и така ние идваме до заключение, че ще те срещнем скоро, за да можем да разговаряме повече, и за да можеш с нас по-отблизо да се запознаеш.

 

Това по този начин ти предава самият Ащар , командирът на Голямата космическа флотилия."

 

  

 

 

    БИБЛИОТЕКА  НА  СВЕТЛИНАТА  -  учение  за  вършене  на  добро …

www.angeli-raja.eu

www.universe-people.com
www.cosmic-people.com
www.angels-light.org
www.angels-heaven.org
www.ashtar-sheran.org

www.andele-nebe.cz
www.andelenebe.cz
www.vesmirni-lide.cz
www.vesmirnilide.cz
www.andele-svetla.cz
www.andelesvetla.cz
www.universe-people.cz
www.anjeli-neba.sk
www.anjeli-svetla.sk

www.himmels-engel.de
www.angeles-luz.es
www.angely-sveta.ru
www.anges-lumiere.fr
www.angelo-luce.it
www.anioly-nieba.pl
www.feny-angyalai.hu
www.anjos-ceu.eu